Herroepingsrecht

Herroepingsrecht Luizenweg.nl

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@luizenweg.nl. 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. “Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.”

Uitzondering verzegelde producten

Om hygiënische redenen kunnen geen producten worden geretourneerd, zoals bij medicijnen, tenzij de verpakking ongeopend is of de verzegeling niet verbroken is. Het betreft bijvoorbeeld producten die na opening om hygiënische redenen niet retour mogen worden gestuurd. Echter, deze producten kunnen wel retour gestuurd worden als de verzegeling niet verbroken is en de verpakking ongeopend is.

Onze klantenservice staat altijd klaar om in oplossingen te denken bij eventuele problemen. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via onze klantenservice:

Luizenweg.nl

Roessinghsbleekweg 21

7522 AH Enschede

Tel: 088-7009907

T: 09.00 - 17.00 uur

E: info@luizenweg.nlKunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op!